Sjukling, bloggar när jag blir frisk!




Sitter ute i solen & äter en väldigt god frukost ❤❤




Fotboll next ❤




FRIDAY & lite looovdagar

hellooo , hyffsat bra dag i skolan, efter skolan åkte jag hem och träffade manda & mamii en stund innan jag åkte ner på stan till tjejerna! vi satt på W, konstigt.. till klockan 18.00. Nu är jag hemma och sen ska jag ut och träffa folk!! SNaaaart är det vaaalborg, och typ extra lediga dagar, älskart!!! 
Jag kommer lägga upp lite bilder, eller iaf skriva lite om hur det var på justin bieber sen också!! 
Nu måste jag kila, pussen, fiiiiiiiiin bild 
 
 



mosters fina leo ♥




hela min lååånga heelg

Jag vet att det är helg imorgon igen och att jag ligger lite efter. Men sånt är det som händer liksom!! Haft väldigt mycket den här veckan så jag har inte hunnit helt enkelt.. MEN 
 
Min fredag bestod av att umgås med finaste tjejerna! Jag, lollo, Josse & foppa åkte till västerås runt 8 och chillade lite, vi kollade på bio runt 9, MAMA hette den, super läskig, jag hade hjärtattack samtidigt som jag fick kramp över kroppen för att jag spände mig, skrek gjorde jag och så höll jag handen för ögonen ungefär hela filmen! haha usch. Vi åkte hem, så var hemma runt 1/2? kommer inte riktigt ihåg! Jag somnade inte alls gott, eftersom jag tänkte på den där förbaskade filmen hela tiden. Drömde gjorde jag också.. 
 
På lördag hade jag ställt klockan på 10, skulle upp och träffa lollo 11 och hon skulle hjälpa mig att jobba lite!! Vi delade ut massa reklamblad som bara tog 1 timme, skäööönt!! Vi gick runt på företagsmässan, marknade och sedan träffade vi jossan! klockan 2 gick vi och kollade på esk a-lag som spelade här hemma i enköping!! De vann och efter så åkte jag hem & jonte följde med och hämta sina kläder. Han drog till 40års kalas och jag fixade mig, runt 6/halv7 så åkte jag till lena, där va lollo & melinda också! super mysig middag, väldigt mycket skratt, roliga spel och underbara människor!! Min Lördag vart en toppen lördag!! Jonatan kom till mig ungefär när jag kommit hem sent sent på kvällen/natten. 
 
På söndagen så vaknade vi runt 12 tror jag, eftersom vi somnade runt halv 5.. Han drog ner på stan och träffade grabbarna och jag träffade jossan, vi gick på marknaden och gjorde inte så mycket. sedan gick vi till W och satt  där en stund. Efter det så åkte vi ut till högsta för att bara kolla hur det såg ut osv.. VI åkte hem så vi kom till slutet av fanna matchen. Vi kollade på esk p97, dom vann, träffa massa roliga människor, sedan åkte vi båda hem på varsitt håll. Jonte kom och sov hos mig den dagen också. hihi. 
 
Måndagen  så var 9orna i uppsala, rätt kul, iallafall bättre än lektioner. Och efter det så åkte jag ut till amanda & pernilla & johan, de hjälpte mig med läxan, vi åt mat och sedan kom jag hem runt 9!
Tisdagen var det skola och onsdag med, jonatan sov här igår, hur underbart som hellst. 
Idag är det torsdag och jag ska nog åka ner till stan, träffa lollo, plugga med henne på W ellernågot. Lite ångest över fysikprovet imorgon, som jag verkligen inte kan! 
 
-lördags marknads outfit
  
 - lördagens kvälls outfit 
 
- bästavän sen i lördags
 
-jag och min finaste prins
 
 
 



Choklad gör den här dagen lite bättre, men en kram skulle sitta fint, blääää




-

På onsdag, så kommer jag berätta om min fredag, lördag, söndag, måndag & tisdag!
för nu ska jag kila in i duschen fort som fan, sedan sova så jag inte är lika trött imorgon som idag. 
Jag har världens, jag menar det verkligen... VÄRLDENS mensvärk, det gör mig på så dåligt humör. 
Om jag inte är sur, så är jag ledsen, eller så är jag arg, jag stör mig på allting verkligen och har inget tålamod alls. Har inte världens bästa självförtroende och jag äter som en kossa. Mens dödar mig, helt seriöst, bbläääää. 
Jag hoppas jag får en lite bättre dag imorgon iallafall, eller såklart jag kommer få. För då ska jag ju till glooooobeeeeeeeeen, fett taggad!! Nä nu ska jag skynda mig, pussen 
 
 



Fridays ❤❤




-




Nu har ni chansen, fråååååga pååå!!!




Lite nytt i garderoben jag fick med mig hem idag ❤




Irstablixten

Igår började föirsta matchen 19.52 mot vallentunda, vinst och sedan hemgång. Myste lite med pojken min och sedan sov vi! Idag så fick jag lov att gå upp 06.00, eftersom vi skulle ha samling vid hallen 07.25..  Matchen började 08.25 mot AIK, vinst där med. Vi chillade, kollade en massa matcher och sedan hade vi samling igen. Då den tredje matchen började 13.36 mot hallstahammar, där blev de lika. Men eftersom vi vann två och en blev lika så blev vi gruppsegrare!! Imorgon väntar a-slutspel, mot vilka vet djag inte än.. Men jag måste iaf ställa klockan på 06.00 igeeeen.. hahah pallar verkligen inte att gå upp tidigt när man gör de varje dag till skolan liskom... ÅHHHHHHHHH Nu Har jag duschat, och nu ska jag nog l'ägga mig och sova lite, bästa killen hade fixat fint i mitt rum eftersom han hade match så fick han ligga kvar och sova lite längre imorse. Han kommer komma tillbaka sen efter matchen också och då ska vi göra en mysmiddag. NUUU ska jag soooooooooova,hihi. Puuussssen
 
 



NUMMER 18

 
No 1: Din facebook profilbild med flest likes. 
No 2: En bild på personen som vet mest om dig. 
No 3: En viktig person i ditt liv. 
No 4: En låt som betyder mycket. 
No 5: Åtta bekännelser. 
No 6: Två bilder på två tider du saknar.
No 7: En ny och en gammal bild på dig själv.
No 8: Några bilder från din förra sommar.
No 9: Dagens outfit.
No 10: Bakrund på mobilen.
No 11: En puss eller kram bild med dig och någon annan.
No 12: En bild du tycker visar kärlek.
No 13: En bild som får dig att le.
No 14: En bild på dig och någon vuxen person.
No 15: En bild på dig och någon i din familj.
No 16: Din mobiltelefon. 
No 17: En bild på dig från din förra julafton och en från i år.

No 18: Din nuvarande profilbild på facebook



Just because i'm smiling, doesn't mean i don't want to hit you in the face.

 
 
Om veckorna, dagarna och timmarna bara kunde gå lite snabbare, skulle jag må lite bättre. 
Skolan tar kål på mig, bildprov, musikprov, fysikprov, massa nationella prov, massa olika läxor, massa annat vi ska på med skolan, hur ska jag orka allt? Aja, idag har skolan vart helt vanlig, precis som alla andra dagar, onsdagen är sämsta skoldagen. Men nu är det ju bara två roliga dagar kvar, så det är ju chill. Jag har panik över allt som händer men jag hoppas att allt ordnar sig, och att jag klarar av allt det här. 
Nuu ska jag gå upp, ta lite mellis, och sätta mig ner och plugga 40 engelska glosor, tagga. 
Tänkte slänga in en frågestund innan veckans slut också, så håll utkik!
 
 



Nu blir det ananas & lite tv mys, och sen ska jag ut på en lång promenad! Ingen bra dag alls, måste rensa tankarna.




Hellloooo, nu drar jag med bästa josse till Västerås ✌




Lunchar




when i look at you

Godmorgon, lyckad kväll igår, kom hem runt 1. Försökte att somna direkt, men låg ungefär och bara frös & skaka i en timme typ. Trodde jag aldrig skulle kunna somna, men som tur va så somna jag tillslut. Klockan ringde klockan 9.00 imorse. Har ätit en macka, fixat mig osv. När som hellst kommer syster & mandis. Vi ska åka och kika lite på stan, äta lunch på kryddan, sedan hämta upp jonatan och sedan vidare mot västerås och kika där. Kanske får hopppas på att man får hälsa på lillbebben???? JUSTE.. har inte berättat. hihi. 
MIN SYSTER HAR FÅTT EN LITEN KILLE!!!! JAG HAR BLIVIT MOSTER FÖR FJÄRDE GÅNGEN, hur mysigt? såå mysigt. Älskar barn, älskar mina systrar, älskar alla&allt! GRATTIS JOHAN & MICKAN. Längtar sååå mycket efter att få hålla och gosa med mosters lilla knuuubbiiis!! 

Bild från någon dag sen. Nu måste jag ta på mig skora, puss & kram♥



31/3 & 1/4 & 2/4 & 3/4

31 mars.. vaknade upp bredvid min sötis, chillade bara hela dagen, ungefär, åt massa gott, kollade film, lekte lite lekar, osv. kommer inte riktigt ihåg när vi la oss men runt 12/1? kanske. 
1 april...  vaknade, packade, åt hotellfrulle, åkte till båten, åkte båt, åkte bil hem, packade upp och chillade. På kvällen träffade jag tjejerna, vi snackade om massa i lollos stuga och myste!  Jonte & johannes kom och hämta mig på mopparna, vi åkte till max och köpte lyxshake. Sedan åkte vi hem till johannes, snackade om allt möjligt! tur att jag har så bra kille & bror,hihi. Kom hem runt 2. Den första april firade jag och jonatan 15 månader också, mys! Jag blev också lurad av några. haha not funnyyyy!!! Som sagt, ni får bilder från åland i något annat inlägg!
Lite av allt mitt påskgodis & en mini påskpresent från my love. 
 
2 april.. vaknade upp i min egna stora säng guuud vad skönt de var!  Dock fick jag ingen sovmorgon för att jag skulle jobba, så upp halv 10 och fixa sig osv.tog en promenix till högsta och Började jobba 11. jobbade till 17. Efter det så blev jag hemskjutsad. Åkte ner på stan och åt på W med tjejerna, när de stängde, så åkte vi hem till bergvreten. Kom hem runt 22 tror jag. Då kom johannes & jonte, vi chíllade, kolla tv, åt godis osv. När dom drog vet jag inte.. Men iaf, jag satte mig vid datan, sedan kolla jag lite tv innan jag somnade. 
3 april..vaknade rint halv 10 eftersom jag skulle jobba idag igen, började jobba 11 och slutade runt 5/halv6. Då åkte jag hem, fixade lite innan jonte kom. Vi chillade, åt middag & kika lite tv. Sedan åkte vi till coop och köpte frukt och  choklad. Vi fixade allt och sedan åt vi de till något tv program, bara myste alltså!!
Han sov här och idag är det 4 april vaknade upp bredvid min man, guuuud vad jag älskar det! sååååå himla mysigt. Vi myste tills vi åt frukost klockan 11. Sedan var vi så trötta igen så vi råka somna, till 1. Han fick skynda sig hem och sen dess har jdag fixat mig, gått ner på stan, suttit med tjejerna på torget och ätit årets första mjukglass. grymt gott & jag bara älskar vädret! nuuuuu börjar de verkligen bli vår!!! Iaf, kom hem halv 6, ungefär. Nu har jag ätit, suttit och skrivit alltt det här och ska fixa mig nu! Ikväll blir det tjejerna och vi ska hitta på något riktigt kul! allt börjar i mini stugan, sedan kommer vi nog träffa några, gå ut, eller bara ha allmänt roligt i stugan!!! Hoppas ni orkade läsa allt. PUSSEN
 



Årets första mjukglass, den satt fint 👌




fredagen den 29/3 & lördagen den 30/3

fre: vaknade upp brevid lollo, vi chillade, tog de liugnt, kolla en film nästan hela förmiddagen. Runt 12 åkte jag hem tog en dusch, sedan kom jonatan. Jag , pappa & jonte åkte och stor & påskhandla på  maxi. När vi kom hem plattade jag håret, fixade mig och sedan började alla systrarna droppa in. Vi åt påskmiddag hela familjen och myste! Jag & mina killar kollade lets dance och efter lets dance hämtade jens mig & jonte. Vi la oss nästan direkt när vi kom hem eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen. har fortfarande alla bilder kvar i mobilen sen den här dasgen/kvällen så tyyvärr så kommer ni inte få några bilder till inlägget.
lör: Vaknade upp bredvid jonte, fixade mig osv klockan 7 åkte vi från fjärdhundra och i bilen satt vi i två timmar, när vi kom fram till där båten skulle gå så gick vi ut och tog lite luft, sträckte på oss osv. Båten kom som skulle ta oss till Åland och på båten var vi i två timmar. När vi var framme på Åland så åkte vi bil i kanske 1/2 timmar ut till havsvidden. Vi packade upp, kikade omkring och sedan gick vi ner till bad & spa huset. Några tog massage, annars chillade vi bara. Efter de så gick vi upp till huset, chillade, spela kort, åt mat, och sedan sov vi.
Har inga bilder på datan från åland heller men det kommer! 
PUUUSSSSEEEN ♥♥
 
 



okey, jag suger på det här

Men nu ska jag börja att berätta för er allt som hänt under dom här senaste dagarna! 
Påsklovet började med 4 otroligt härliga brudar ↓
 



När huvudet säger ja och hjärtat nej.




buuubi

Imorgon kommer jag berätta allt som har häänt i början på påsklovet!! torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag alltså!! Nu ska jag fixa mig, packa iupp lite,  käka lite sedan dra vidare till bästo!! där dom andra tjejerna kommer vara! satsar på en rolig, mysig & underbar kväll med dom jag älskar som mest! Hihi
bilden är från när jag & jonte var barnvakt till mina små goingar!! 
 



RSS 2.0