its all about you.

Godmorgon alla ni där hemma. Sover ni? jag var iallafall uppe kl 7, skit trött men det får man ta. Idag är det fredag och sen helg. FYFAN så skönt. SNön har kommit och det är ju underbart. Fast det är väl lite för kallt? fryser ihjäl mig.. Idag vet jag inte vad som kommer hända faktiskt. Antingen så är jag hemma eller så drar jag på fest. Vi får se hur jag mår, just nu villl jag ju bara sova + att min mage värker.. Nu måste jag börja fixa mig så jag inte kommer försent till skolan. (duktigtjejhär). Ni får ha en underbar och härlig fredag allihopa! Oavsett vad jag ska göra kommer jag ha en super fredag iallfall. Jag saknar min poooojke otroligt mycket. 
GLad tjej idag! vi hörs senare, PUSS



Jobb om andra världskriget ✌




Ingen förstår någonting.




happpyy girl

överlycklig, hoppas bara klänningen passar nu och ser bra ut i verkligheten! wwwwiiiihooooo 
Nu ska jag sticka iväg på samling, match halv 8 eller något.  vi hörs , PUSS
 
 
 
 
 
 
 



kom hem min älskade bästis

 



Tuesday right?

heeellooo sunshines, dagen idag har vart sjukt chill. bio, lite no, idrott. Älskar skolan när dom fixar annat så man slipper skit lektionerna. Bara en massa plugg hela tiden. orkar inte. Nu iaf ska jag lägga mig i sängen en stund, kika tv äta lite frukt. Vila tills träningen börjar. skulle hellst sova om jag fick välja men då kommer jag sova på träningen också.. inge vidare bra. sry för önskelistan som jag skreev men ångrade mig.. ;)
ska nog beställa hem nyårsklänningen ikväll om jag hinner..    
så vi hörs senare/imorgon. PUSS
 



du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra.



 




i'm back, we hope

heej mina kära läsare.
tänkte börja blogga lite nu igen, så får vi se hur det går? är ni på?
Vet bara inte riktigt vad jag ska blogga om hela hela tiden.. Det blir ju lite tjatit att skriva om skoldagarna & helgerna hela tiden.. Så ni kan väl ge något förslag? så jag får tips, i need it.
Just nu är jag sjuk, min mage dödar mig. Men försökte julpynta lite emellanåt i mitt rum idag iaf. snacka om mysigt det blev. Nu längtar jag bara så sjukt mycket till julen alltså.. Önskelista ska jag skriva ut lite senare ikväll!
Ska också försöka blogga om SHM. Var ju där förra torsdagen, 22/11. Säger bara en sak nu. GRYMT.
Nu ska jag lägga mig och kika lite tv, som sagt min mage dödar mig verkligen. puuuh
hörs sen! puss
 



Mitt liv går upp&ner. Bloggar som sagt så fort allt blir bättre!




bloggar så fort jag har tid!




all i want for christmas is you

jag tycker det här vädret är sjukt kallt som vi har nu alltså... så fort man går ut så blir man en isbit. Buuurrr
idag var jag & min klass på hälsoäventyret. skönt att slippa matten&no. Jag hade det faktiskt helt okej bra där. det var inte så tråkigt jag hade förväntat mig. runt 5 så åt pappa och jag falukorv & snabbmakaroner. ÄLSKART! Imorgon blir det är sug skoldag. matte- no- spanska- lunch- no- musik. allt förutom musiken kan ju bara gå och ta sig. men efter skolan så får vi se om det antingen blir stockholm / uppsala. det beror på. nu snart ska jag sticka iväg och träna så måste fixa lite saker innan det. ni får ha en fortsatt toppen tisdag! kraamis
bjuder på några jul bilder från förra året. Ge mig jul nu!
 
 



Farsdag, hade Inte kunnat fått en bättre pappa, i love you ❤




brååådis

idag är det lördag och måste åka till västerås! skjutsen kommer om 10 min så känner lite brådis!
ska köpa en klänning som jag troligtvis ska ha på nyårsafton. vi får se! ;)
hade en underbar kväll med min pojke igår. middag på vita elefanten & sedan ted biomys! love
men vi hörs mer sen! pce sunshines  old pic 
 
 



Everything happens for a reason.




Mysfika & massa girltalk på wickmans ❤




känslor

jag vet inte hur jag känner, jag är iallafall väldigt ledsen och chockad fortfarande. det försvinner liksom aldrig. Kommer det någonsin bli som förut allting? nej, jag tror inte det. Och jag hatar det. Värsta känslan som finns. 
Jag är rädd typ? väldigt ledsen också. Det var ju inte direkt såhär allt skulle sluta? Jag ångrar verkligen allt men det var ju inte bara mitt fel? right? Så jag måste sluta tycka synd om alla andra. och tänka lite på mig själv. Jag Har också ett riktigt liv som man inte kan leka med? Jag har också känslor, precis som alla andra. Just sayin. Bara för att jag tål väldigt mycket, så tål jag inte allt. Allt har ju ett slut någon gång. Det jag hoppas på nu är att allt blir som vanligt, eller som det var förut. För jag mår inte bra som allt är just nu. pce 




senaste shoppingen.inte världens bästa bild kavlité menmen-puss

2 mössor och ett stickat hårband (?) 
bruna uggs
bruna sstövlar med liten kilklack (?)
 svart mocka stövlar med klack
,mums 



skolfotot - haha

 
heej mina underbara läsare!
idag är det torsdag och jag har vart på cup med upplandslaget hela dagen, kommer tillbringa min fre&lör dag där också. rätt skönt att få komma hem och sova varje kväll. önska bara jag kunde få sova med min älskling varje dag. han och jag firar ju 10 månader idag. så underbart, min lilla drömprins, jag är så kär!! 
bilder på shoppingen får ni så fort när cupen är slut.  PUSS & PCE!
 
 
 
 



RSS 2.0