kärlek

vill först av allt säga tack till alla söta personer som kommenterar/skriver till mig på fb om min blogg.
Jag förstår riktigt inte vad som är så speciellt med den, de är liksom inte någon speciell blogg eller något? :)
Jag tycker för det mesta att den är sjukt tråkig just nu. Men alla har ju sina dåliga stunder liksom.
Men iallafall, Stort TACK till er. Allt ni skriver är super gulligt.Jag vill skriva lite rader om något jag alltid önskat mig, som jag alltid fått också.  KÄRLEK.

Mitt liv, består utav en sjukt fin släkt. Som alltid får en att skratta, alltid lika snälla mot en, en släkt som ingen annan har. Dom är helt crazy på ett bra sätt. Alla är lika galna och goa. Tack för alla fina stunder tillsmmans med er! hoppas på mååånga fler! min sjukt galna och underbar släkt!
Mina 3 systrar som betyder sjukt mycket för mig, alla 3 är sjukt underbara och jag skulle inte klara mig utan någon av dom, dom ger massor av tips, råd och dom finns helt enkelt där för mig jämt. Om jag inte har någonstans att ta vägen, så vet jag att jag alltid får komma till dom. Sova, äta, bara vara där. mina 3 änglar , jag alltid har med mig. Tack till allt ni gjort för mig och allt ni gör för mig. You're beautiful sisters.
Min mamma & pappa, som vart med hela min uppväxt, som lärt mig allt jag kan idag, som alltid hjälpt mig och funnits där för mig, oavsett vad. vart med mig varje dag, dom som vet allting om mig, jag ska vara super lycklig över att jag har fått just dom som föräldrar, så mycket dom gör för mig, går inte att beskriva. Om jag någongång skulle ge tillbaka allting dom gett mig skulle det ta åratal att fixa ihop allting. Oavsett  hur sur jag är mot er eller hur mycket vi bråkar och tjaffsar så, glöm aldrig att ni är världens bästa mamma & pappa. Och jag skulle aldrig klara mig utan er. Jag älskar er till stjärnstopp och tillbaka tusen gånger om. Tack för allt ni gjort för mig och allt ni gör för mig. ni är underbara.
Mina bästavänner, Ni som alltid får mig på bra humör. Hur arg eller ledsen jag än är.. så lyckas ni alltid få ett leende på mina läppar. Ni som alltid funnits och finns där nu också. Som jag vet att jag kan ringa eller skriva till när jag vill, och som jag vet alltid lyssnar på mig. Ni som jag jämt har såå jävla roligt med. Ingen skulle kunna få finare vänner än vad jag har. INGEN. Tack för allt ni gjort och allt ni gör för mig, det värmer. Och jag hopppas eller jag försöker att ge tillbaka all kärlek jag får. ni är bäst!
Min Pojkvän, han som alltid lyckas sprida glädje i min kropp och få mig le, han som alltid lyyckas göra så jag får fjärilar i magen när jag är med honom, han som skriver dom fina sakerna, han som säger dom fina sakerna, han som gör vad en pojkvän bör göra. Jag är sjukt glad över att jag har en pojkvän som honom, för det är väldigt många tjejer som jag tror också skulle vilja ha en pojkvän som honom. En som kysser en godnatt, och en man somnar i famnen på. Han som gör gulliga middagar, mysiga stunder, tar med dig överallt och inte skäms över dig. Han som är stolt över att ha just dig som sin flickvän. Tack för alla gånger du fått mig på bra hurmör, allt du gjort för mig och gör nu med. Du är den vackraste jag vet, och jag kommer aldrig släppa taget om en sån underbar person som dig. Jag är glad att kalla dig min, bara min. Jag älskar dig, sjukt mycket.

De blev inte så mycket, för jag är super trött. Jag hoppas ni alla förstår hur mycket jag älskar er.
Nu ska jag sova så jag orkar upp på upplandsträningen imorgon, jarrå 4 timmar bara.. men de är chill?
Puss godnatt underbar läsare, i love you too. ♥Kommentarer
Postat av: Jonte❤

Love you baby ❤

2012-06-03 @ 00:26:18
Postat av: Jonte❤

Love you baby ❤

2012-06-03 @ 11:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0