lååångt inlägg

hellluuu, jag har haft fullt upp som ni kanske märkt. dålig uppdatering osv.
jag har iallafall hunnit med mycket dom här dagarna, jag har haft riktigt jävla kul faktiskt.
och om ni inte vet att jag skojade på dom här bilderna så säger jag det nu. Jag är inte gravid! Men lite verkligt såg det väl ut? fett mysigt med en liten minii.

Onsdag 6/6: vaknade brevid Jonte, åt frukost, kolla film, baka kladdkaka, spela fifa sen fixade jag mig och sen kom pappa och hämta mig runt 6. Åkte hem fixa lite saker sen skyndade jag mig till lollo, där alla tjejerna va. vi grillade ,skrattade , körde en tävling och snackade. Super bra dag& kväll.
Torsdag 7/6: Direkt efter skolan så åkte jag, mamma, pernilla och amanda till växtriket för att köpa present till farmor. Var där ett bra jävla tag för att mamma inte kunde bestämma sig... Iallafall efter det åkte vi till stan och köpte glass! så himla gott.. något jag verkligen är kär i just nu! jaja, mamma sprang till guldfynd och kolla lite sen kom johan också. Vi bestämde oss för att grilla tillsammans, vi drog hem och fixade mat eller alla förutom jag, pernilla & amanda som satt oss vid bordet, amanda lekte och jag & pernilla måla naglarna, fett snygg(y) fransk manimyr. Dom blev faktiskt rätt fina efter alla 10 omgångar vi gjort dom.. haha.
Vill bara säga att johan var grymmast av oss tre också? haha.. han var skit bra på att göra sånt där ju :o
Men vi grillade och myste. FIck smyck råd osv också. Tusen tack älskade ni♥
Slutade kvällen med att lägga mig hur sent som hellst.. inte bra nattis. Men super bra dag iallfall.
Fredag 8/6: Vaknade med ett leende på läpparna, solen kika in och allt blev bara ännu bättre då. Idag var det student och jag visste att det skulle bli awesome! Drog till skolan, städade ur mitt skåp, sen drog jag hem :)
hehe, fett chill. Jag började fixa mig lite lättt, chillade, lyssna musik. Pernilla& amanda kom runt halv 11 ?kanske vet inte riktigt. Vi gjorde oss klara iaf. Sen åkte vi ner, ställde bilen vid högsta. sedan gick vi ner till stan. Vi satte oss på wendys uteservering och tog något litet att äta. Då alla skrindor började åka. Jag & josefine gick och kolla, tog kort och villlle bara åka med !!!!! åååååhh, tänk om 4 år (troligtvis) står jag på en sån? FYFAN VAD HÄRLIGT !!! LÄNGTAR SOM FAN! Iaf efter alla gånger skrindorna åkt så gick vi upp mot posten, för att se tåget. Vi lyckades missa alla våra kära studenter  vi kolla på tåget så vi fick gå och leta ett litet tag, träffade till sist min kära kusin! Så stolt över honom! min bästaste nicklas!!! hejade på jack, och massa andra man kände igen. hittade inte hanna men fick ju ge henne en kram sen ändå! :) Fick åka med i bilen, på flaket med nicklas. GRYMT säger jag bara... vi va den ända bilen som hade as hög musik osv. alltså, jag vill göra om de om & om igen.. grymt kul!!!!
Sen åkte vi till högsta där tältet var, där väntade hela stora feta släkten. Vi åt, drack och hade så jävla kul! Runt halv 9 drog nicklas vidare med jack och hanna, så fick bamsekramar och många söta ord i öronen!
Jag & josefine gick till coop, där tjejerna var, vi träffade på massa goa människor där,sen drog vi hem till bellan, pontus & johannes & dala bada????? i 15 grader? fyfan vad kallt.....  ssen kom massa andra goa människor dit också. Tog sällis med josefine, sebbe och vilgot hem. Joss & jag la oss på dirren eftersom jag skulle jobba på lördagen. alltså igår.
Vill bara säga att mina fötter var döda efter den dagen.. gå i högklackar hela dagen.. inte det jag brukar.. fick blåsor, skavsår och hela skiten, så vi får se hur det går på tisdag & onsdag när jag också ska ha dom... ajajajj.
Och så vill jag bara säga några ord till min kusin nicklas:
Nicklas, du är världens bästa kusin. Du förtjänar den här dagen som mest. Du är värd allt bra så mycket som du kämpat! Du är en underbar person, du betyder grymt mycket för mig.
Du är verkligen som min storebror, tack för en topppen studentdag! och för att du är helt klart den bästa kusin som finns! Jag älskar dig  förjävla mycket alltså!!!!!!!!!!!! PUSSSSS PÅ DIG !












det kommer komma, masssor av fler  och mycket finare bilder från min systers kamera ! hått utkik!
Lördag 9/6: Vaknade, fixa mig, sen åkte jag till stan för att jag skulle jobba. Var tidig, så gick och köpte hårfärg medans. Började 11.00 och slutade 15.00, mina fötter värkte som fan efter fredagen men annars var det skit kul. Det gick fort också. Efter gick jag ner till joar för att möta tjejerna som kollat på dansshow, åkte hem och var så trött efter fredagen så somnnade  efter två timmar vaknade jag av att mamma & pappa åkte till farmor. Jag bestämde mig för att  inte följa med men GRATTTIS VÄRLDENS BÄSTA FARMOR PÅ 74ÅRS DAGEN! I LOVE YOU! ♥
Jag väntade på loolllo, sen drog vi till konstgräset för att möta josefine. Sen åkte vi till dala. Åt lite chips osv sen drog jag och jossan till donken. Hon åt mat och jag åt paj , MUMS ! Efter åkte vi till mathilda och där var massa goa människor... hehhe mycket goa människor nu;)))
Snacka,myste,kolla fotboll osv. Klockan vet inte ddrog jag hem med sällis från adam&lollo! Jag låg och höll på med mobilen så jag somna inte förns typ 3..inte bra nattis.men skit samma.
Imorse väckte pappa mig halv 11, fixade mig och sen åkte vi till västerås. köpte en till hårfärg sen fick jag skjuts till min syster. hon satt i färgen, sen kom mamma&pappa efter handlar turen. Vi åt sen drog vi hem och nu sitter jag här.
Har märkt att jag är sjukt trött.. somnar i bilen, nästan hos mickan, på dagen, i sängen? överallt?
kanske borde lägga mig tidigare snart? NÄÄJ FÖR IMORGON BLIRE RÖÖÖÖÖJJJJ FÖR ATTT..........
det får ni reda på i nästa inlägg för det här blev super långt ;)
ni kommer få massor av bilder från studenten också.. blev massor av fina bilder!
Håll utkik, inom kort kommer alla bilder!!!
KYSSSSSSSSSSEN♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0