I miss the time with you.

hellooo beautifuuuul♥ i'm alive!  trodde nii inte va? nepp, visste det. Men det är jag och det är ju awesome!!
Kom hem runt halv 6 idag och jag har haft en underbar torsdag , fredag & lördag med älskling, och familjen åhlin + några andra! Och har inte haft tillgång till någon data och inte ens internet så sry för en sämst uppdatering! 
Men tänkte berätta vad vi gjort osv? det blir ju toppen! 
Torsdag 21/6:  Vaknade av att jonatan ringde och väckte mig redan halv 10, blev lite sur på honom och la på. ;)
Sov till 10, då klockan ringde. typ 11, kom jonte och hämta mig på moppen, vi drog till bresse, hämtade wille, åkte in till stan, köpte lite på ica, hämta johannes, sen drog vi till koffsan. Sola, bada, myyyyste! 
vi drog hem typ halv 2, för dom andra blev rastlösa. Då drog vi ut till wille, va där ett tag sen drog vi till bresse och köpte varsin glass, satt oss vid vattnet och åt. när vi ätiit upp så hämta jag mina grejer hos wille ,sen åkte jag & älskling in till stan, han lämnade mig hemma och sen drog han på träning. Klockan halv 7 kom han och hämta mig igen och vi drog ut till fj-100. Där väntade elle på oss. Dom packa det sista, sen satte vi oss i bilen, åkte in till stan. 
Dom stanna på donken och så hämta vi johanness. Efter dom ätit klart så drog vi oss mot västerås, 
stannad vid någon maxi och handlade. Sen åkte vi ut till fam åhlins stuga ute i färna. tror inte vi gjorde något speciellt eftersom vi kom till typ 22-23. Somna vet jag inte när vi gjorde iaf. 
Fredag 22/6: Underbar midsommar morgon att få vakna brevid den man älskar mest! Vi gick upp typ 10-11 tror jag,
åt frukost, det var sjukt jävla varmt. så vi satt på oss badkläder och la oss och sola. Drog ut med båten lite, bada och sola ännu mer. runt lunch så kom alla andra som skulle komma, barnen grilla korv medans dom vuxna åt sill- lunch. Vi sola & bada ännu mer, efter ett tag gick jag och nåra till och plocka blommor till midsommarstången. 
När vi kom tillbaka börja dom fixa till den, blev as fin ju! sen gick vi ner till stugan. vila lite eftersom jag inte mådde så bra. sen dansa dom, jag mådde  inte värsa bra, satt påbänken brevid och kolla på.  har typ inge styrka i någon av armarna, ont i huvudet, yr, käken, magen, ögonen. ville typ bara gråta ihjäl mig för ögonen sved så mycket. blä. men tur att man har en pojkvän som tar hand om en så bra. men iaf, vi åt och sen drog vi ut på en kvällstur med båten. jag, jonatan, johannes & felicia. Mysigt. när vi kom tillbaka så var det efterätt. Efter den gick jag & älskling frågesports tipsrundan? haha.. jaja vi gick den och sen gick vi ner och satt och snacka med dom andra vid vattnet. 
runt 00 blev alla trötta så då gick vi och la oss. 
Lördag 23/6:  alltså idag. Vaknade ute i stugan brevid bästaa! gick upp och åt frulle, sen packa jag min väska. Sen drog jag , johannes & jonte ut med båten. Dom fiska. usch dom fick några fiskar, fyyy usch vad äckligt vidriga fiskar är alltså.. hatar dom. efter ett bra tag så drog vi tillbaka. vi städa lillstugan. vi började rulla hem runt jag vet inte när. jonte sov på mig hela vägen nästa, gulllet !   vi kom typ hem till fjärdhundra runt halv 4-4  typ. 
jonte duscha, sen åkte vi till stan på moppen. jag var super godissuigen så han fick lov att stanna på godisgallerian. fy tusan vad han la ner godis, tack jonatan för att du vill att jag ska bli tjock.. :( 
det kosta bara en 100 lapp ? ÖHM!!!! tror ni jag fick lite godis med mig hem? iaf. han skjutsade hem mig sen drog han till emil för att äta. Nu vet jag inte vart han håller hus eller vad han gör men jag dunkar fett med musik  äter mig tjock  på godiset och ska byta kläder för ska ut till  till några nu. ! 
vill bara tack älskling ooch alla andra som gjorde min midsommar till den bästa! LOVEUU alla!
vi får höras sen,   ni får ha en underbar lördagskväll!
kyssen♥
bild från torsdags



Kommentarer
Postat av: filip

så vacker du är! :(

2012-06-23 @ 19:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0